Vi har igen i denne weekend haft fuldt program i Danmarksturneringen med alle 5 hold i spil
Veteranholdet vandt begge deres kampe i weekenden. Særligt søndagens sejr over København med 11-2 var vigtig da holdet havde tabt den tilsvarende udekamp med 10-3. Holdet fører dermed rækken, da de er bedre indbyrdes end København og holdet kan med godt spil i sidste spilleweekend nuppe oprykningspladsen til 1. division. Det er langt bedre end målsætningen om at klare sig sikkert fri af nedrykning.
Herreholdet i 4. division har også haft en rigtig god weekend med 2 sejre. Det betyder at holdet allerede nu er fri af nedrykningsfare og i stedet kan kæmpe for oprykning. Det bliver dog vanskeligt at fravriste Ledreborg førstepladsen da de er bedre end os i det indbyrdes regnskab. Men chancen skal forfølges i sidste spilleweekend.
Superveteranholdet havde desværre en svær weekend og tabte begge deres kampe. Holdet ligger sidst i puljen og er i akut nedrykningsfare i sidste spilleweekend.
Klubbens 2 hold i kval-rækkerne er begge i svære puljer. Det lykkedes dog herre-kval-holdet at tage en sejr i lørdagens kamp med Midtsjælland. Særlig var Malthe og Frederiks sejr i foursome på 7-6 imponerende. Det lover godt for fremtiden.
Begge kval-række-hold ligger sidst i deres puljer uden chance for oprykning
Dem der har interesse i de enkelte kampe kan se mere her: