Dagene bliver længere, og selvom frosten stadig præger nætterne, skal vi nu til at klargøre banen til den nye sæson. Spilleområderne (greens-tee og fairways) er kommet fint igennem vinteren, og vintergolferne har været gode til at tage de nødvendige hensyn til banen.
Vi skal have færdiggjort nogle projekter, der stadig arbejdes på. Tee 56 på hul 1, vil få etableret en ny måtte, da den gamle er blevet godt slidt gennem årene. På hul 6, vil der komme en ny trappe med skridsikre trin, op til teestedet. Trappen er bestilt, og vi afventer levering. Fra 6 green til 7 tee, skal vi have afsluttet en ny sti, som følger den oprindelige tegning fra banearkitekten. Der vil blive spærret helt af ved den gamle sti, så adgang til 7 tee, kun kan ske via den nye sti. Dette gælder også golfbiler.

Vi har i den forløbne uge stubfræset mange steder på banen, og reetablering af områderne vil ske i de kommende uger. Alle markeringer på banerne vil blive ”frisket” op, så de er klar til sæsonstart. På 9 huls banen vil der blive opsat boldvaskere på udvalgte huller, og der kommer ligeledes en skobørste ved starterhus. Samme sted kommer der en hane med drikkevand.

træningsbanen arbejder vi på, at etablere nogle nye såkaldte targets, altså områder man kan slå efter, på forskellige afstande. Nærmere orientering når vi har besluttet udformningen af disse. Angående boldsamling, har der længe været et ønske fra de frivillige boldsamlere, om at smidiggøre tømningen af boldkurvene. Den nuværende arbejdsgang er ikke hensigtsmæssig, og belaster helbredet unødigt. Ligeledes her arbejder vi med forskellige løsninger, og håber at have en plan klar snart. Nye træningsbolde er bestilt, men som så meget andet p.t., er der leveringsproblemer, men vi håber de bliver leveret inden sæsonstart. Selvsamling af bolde fortsætter, indtil boldsamleren kan køre på banen.

Åbning af de forskellige spilleområder vil ske løbende, efterhånden som det er forsvarligt. Hvornår det er muligt at anvende golfbiler, afhænger meget af den kommende tids nedbør. Hold jer orienteret via klubbens hjemmeside.
Vi håber vejret er med os den kommende måned, så det meste er klart 1 april.

Venlig Hilsen
Greenkeeperne.

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment