Banerne

Odsherred Golfklub har 2 smukke golfbaner

18-hullers banen

Odsherreds 18-hullers par 71 golfbane er en af vores 2 golfbaner. Den er udfordrende, og du får brug for det meste af dit udstyr på din vej rundt. Banen er anlagt i respekt for det kuperede Odsherred og udover 18 spændende og meget forskellige golfhuller, kan vi love en spektakulær naturoplevelse.

Greenkeeperne har samme respekt for naturen, og uden at vi har verdens nemmeste golfbane, er mange af de tidskrævende forhindringer arrangeret således, at man ikke skal lede eller vente, mens andre leder i timevis efter sine bolde.

Du vil opleve en atypisk ro på banen. Her er ingen trafik, og mange huller er anlagt så man ofte glemmer, at der er andre golfspillere på golfbanen. Rigtig god fornøjelse!

9-hullers banen

Banen er en Pay and Play bane, hvilket betyder at man kan spille på den uden registreret handicap og uden andre forudsætninger end lysten. Golfbanen har 9 huller, hvoraf der er syv par 3 huller og to par 4 huller. Banens par er 29. Banen ligger smukt i Odsherreds naturlige kuperede terræn. Hullerne er overskuelige, og en rigtig god øvelse. Selv den erfarne golfspiller finder sportslige udfordringer på denne bane.

Banerne står rigtig fint, dog er der for meget sand i bunkers. For nuværende har andre baneopgaver haft højere prioritering end fjernelse af overskydende sand fra bunkers.

Læs mere her