Introduktion til golf – Prøv golf i 6 uger for kr. 699,-

Vi har gjort det nemt for dig og starter introhold af 6 ugers varighed henover foråret og sommeren . Holdene består af maks. 9 nybegyndere og I følger samme hold igennem introforløbet. Vi har frivillige som følger jer hele vejen og guider jer igennem på en inspirerende måde. Efter hver træning er der spil på 9-hulsbanen.

Introduktionsforløbet giver dig mulighed for lige at prøve det hele lidt af, inden den endelige beslutning om et rigtigt golfmedlemskab træffes. Du vil have god tid til at træne og spille, møde andre golfspillere, tage venner med og blive fuldstændig bidt af golf – Og vi skal nok støtte dig hele vejen.

Begynder golf forløbet indeholder

  • 6 ugers ubegrænset spil på 9-hulsbanen, Valgfri startdato tirsdage eller lørdage i starten af hver måned, maj, juni, juli og august
  • 6 ugers fri brug af træningsområdet
  • Undervisning på 9-mandshold hver uge, af 1 times varighed, træning af en uddannet PGA træner. Herefter 1-2 timers spil på bane.
  • Golffællesskab med begyndergolf hver mandag – ”spilsammen”
  • Fri brug af træningsanlægget
  • Lær at begå dig på en golfbane
  • Gratis lån af golfsæt i hele perioden
  • Brug af klubhusets faciliteter

Der starter hold op kl. 10 -11 på lørdage på følgende datoer: 20. april – 1. juni – 13. juli. Ydermere startes et lørdagshold den 11. maj kl. 12-13

På tirsdage kl. 16-17 på følgende datoer: 23. april – 4. juni – 16 .juli

Der er 6 mødegange med træning og spil og hygge/golfsnak bagefter, mød 1/2 time før træning ved klubhuset , så får du udleveret udstyr og hilser på de faste hjælpere. Når vi er færdige efter første mødegang giver klubben lidt at drikke i Café Solvogn.
Når prøvemedlemskabet udløber, hjælper vi dig “rigtigt” ind i klubben med et fast golfmedlemskab. Du kan læse om det videre forløb i vores folder her

Kontakt sekretariatet på telefon 59 30 20 76 eller via mail: sek@odsherredgolf.dk og få flere oplysninger.

Spiller du allerede golf i en anden klub, ønsker du adgang til 18-hulsbanen eller et DGU-kort, har vi andre attraktive tilbud til dig. Se mere under medlemskaber.  Hvis du efter endt introforløb og opnået banetilladelse, ikke ønsker at melde dig ind i Odsherred Golfklub, kan du mod betaling af kr. 1.000,- få udstedt dokumentation for opnået banetilladelse til brug i anden golfklub.

Kontakt os hvis du er interesseret

    Har du spillet golf før: