Odsherred Golfklubs superveteraner i 1. div. fik ingen points i den første spilleweekend i Danmarksturneringen. Det blev til 2 klare nederlag på udebane.

Lørdag tabte holdet 9/4 til Søllerød og søndag lød nederlaget på 10/3 til Kokkedal.

Lørdag var vi ikke i nærheden af at få points, da Søllerød producerede klare sejre på 5/4 i damesingle (Lissi Andersen), 7/5 i 4. herresingle (Kurt Berntsen) og 5/3 i foresome (Kirsten Jordy og Geoffrey Reynolds). Kun i 1. og 2. herresingle blev det til gevinst for Odsherred – 2/0 i 1. herresingle (Svend Mathiasen) og 2/1 i 2. herresingle (Ole Gylling). 3. herresingle (Frits Guldbæk) var A/S efter 16 huller men endte med at tabe 2/0.

Søndag var vi måske lidt i nærheden af at kunne ane en sejr, men Lissi tabte sin single mod Kokkedals stærke dame Annette Cortsen så stort som 8/7, og Kurt måtte også strække våben med endnu et nederlag på 7/5.

Frits vandt 3/2 efter kontrolleret spil og også Ole bidrog positivt med en A/S mod den ikke uefne Helge Flou-Jensen. Svend tabte i 1. single 4/2 til Kokkedals stærke Ole Astrup Madsen.

Kirsten og Geoffrey var på forhånd ikke levnet de helt store chancer for gevinst mod Kokkedals meget stærke foresome-konstellation Annette Flou-Jensen og Mogens Lohse Friis, og de kom da også hurtigt 4 ned. Men med godt spil fik de kæmpet sig ind i matchen og reducerede til 1 ned efter 16 hul. En næsten hole-in- one af Geoffrey på hul 17 skabte balance i stillingen. Et dårligt slag mod green af Kokkedalherren fik Geoffrey ikke vekslet til en gevinstmulighed, da hans slag mod green blev delvist stoppet af et træ i højre side af fairway. Nu havde de 2 damer stort set lige langt til greeen. Kirsten skulle slå først men kiksede sit indspil, medens Kokkedal-spilleren slog sit slag tæt på flaget, så Kirsten og Geoffrey måtte nøjes med at være lige ved og næsten og et knebent nederlag på 1/0.

I næste spillerunde d. 17+18. juni har vi 2 kampe på hjemmebane mod Simons og Søllerød, og de 2 kampe bliver meget afgørende for, om vi kan bibeholde en plads i 1. div.

Sv. Mathiasen
Holdkaptajn