Efter en lang, mørk og kold vinter var det tid til at sætte Herrerne på græs onsdag den 12. april og smilet var bredt, da formanden bød velkommen til turneringen, mens solen skinnede fra en skyfri himmel. Desværre var vejrguderne ikke med hele vejen rundt og de fleste huller blev afviklet i kulde, blæst og gråvejr.

Med 51 deltagere var det mange år siden der har været så mange spillere til en sæsonstart og det skyldes til dels den store medlemstilgang på 24 i 2022 og 6 i 2023, hvoraf 4 var med på denne dag – Velkommen til de nye og vi kan godt være flere.

Turneringen var, som det efterhånden er tradition, en Mixed Par (6 huller Bestball, 6 huller Greensome og 6 huller Foursome). På trods af det hårde vejr blev der scoret godt og der var mange flotte nærmest pinden resultater. Turneringen blev vundet med 39 point af Casper Hinrichsen og Hans Eriksen.

Efter turneringen var der rigelige mængder af spareribs, flødekartofler og coleslaw til gutterne, efterfulgt af præmieoverrækkelse med flotte præmier sponseret af Lestrup Fodersalg.

Slutteligt gennemgik formand Henrik den kommende sæsons mange aktiviteter (som bl.a. kan ses på hjemmeside ODSHERRED.ORG). Fra i år bruges der elektronisk scorekortindtastning og der blev fortalt om systemet og de hjælpemuligheder, der vil være i starten, så alt glider glat.

Vi glæder os til at vi ses igen til de almindelige onsdagsturneringer og næste større arrangement, som er turneringen mod Solvognspigerne tirsdag den 2.maj 2023