Det materiale der bliver brugt i vores bunkers, er bakkesand 0-2, fra anerkendt leverandør. Om man vil kalde det for grus eller sand, det har vel ikke den store betydning. Baggrunden for at bruge dette materiale, er at det visuelt passer bedst til en bane af vores karakter. Alternativt skal man over i kvartssand som er meget lysere og finere i kornene. Personligt mener jeg ikke det hører til, på en bane som vores, men det kan der jo være mange meninger om.

At plejen af vores bunkers kunne hæves, er der ingen tvivl om. Men som alt andet, er det en prioritering, og økonomi spiller altid en rolle. Hvis vi f.eks altid skal holde en lagtykkelse på 7 cm. ( hverken mere eller mindre), i alle bunkers, vil det kræve væsentligt flere ressourcer. Medlemmerne kan i den forbindelse også hjælpe til, ved at være mere omhyggelig, når man river efter spil i bunker. Den store fejl man begår, er at man river sandet ud til kanten. Prøv at fordele sandet mere jævnt i hele bunkeren.

Vi vil fremadrettet se om vi kan opprioritere bunkerplejen, og ligeledes se på om vi skal skifte sandtype. Men der skal man være indstillet på, at det er en forholdsvis stor investering, at udskifte alt sand.

Med venlig Hilsen
Chefgreenkeeper Finn Thuesen

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment