Det er en stor fornøjelse at kunne meddele, at vi efter i en kort periode at have været uden hole-in-one sponsor, nu har landet en ny aftale. En enkelt hole-in-one er det blevet i den mellemliggende periode, men nu med ny sponsor på plads, er opfordringen klar: Bare send den lille hvide direkte i hul!

Det er det lokale Hotel HøjbySø, der sponsorerer hole-in-one præmier, og foreløbig gælder aftalen til og med sæsonen 2017. Er du så dygtig/heldig, at ramme plet, modtager du et bagmærke til minde om det gode slag, samt et gavekort på 300 kr. til Hotel HøjbySø og en dejlig flaske champagne. På hotellet er de begejstrede for aftalen, og glæder sig til at modtage hole-in-one gæster i hotellets restaurant. 

Sådan gør du: Får du Hole in One, så husk at få taget et super foto, som vi hænger op i caféen og offentliggør elektronisk. Foto sendes pr mail til sekretariatet på sek@odsherredgolf.dk. Sekretariatet skal have dit scorekort, så du kan blive registreret rigtigt. Får du hole-in-one udenfor sekretariatets åbningstid, kontakter vi dig så snart vi er tilbage på kontoret, og så aftaler vi overrækkelse af din hole-in-one præmie. 

 

Se dejlige stemningsbilleder fra indeværende sæson her:

Henrik Bækgaard på sidste hul på 9-hulsbanen
Henrik Bækgaard på sidste hul på 9-hulsbanen
lars schmidt - hul 6 2905
Lars Schmidt, hul 6 på 9-hulsbanen

Se billeder fra tidligere sæsoner her:

Hole-in-one 2015

Hole-in-one 2014

Hole-in-one 2013