Frivillig

Odsherred Golfklub har et team at frivillige, der laver et stort stykke arbejde dels i udvalg, receptionsteam, ukrudtsteam, baneservice  og dels som hjælpere i forbindelse med løsning af diverse ad hoc opgaver i klubben, eller som mentorer for nye medlemmer. Hvis du har lyst til at være en del af dette team, kan du kontakte koordinator Annethe Rolling på tlf. 21 63 42 30 eller via mail: mailto:annethe@ipng.dk. Du kan også henvende dig i sekretariatet. Som tak for hjælpen, afholder klubben en årlig hjælperturnering med spisning og gode præmier.

Frivlillige 1Har du f.eks lyst til at være hjælper ved Solvogn Pokalen den 30. - 31. juli

Til denne turnering er der brug for hjælpere til:

Frivlillige 2

- at hjælpe med udlevering af scorekort om morgenen

- at fungere som hjælper ved start af holdene efter startlisten

- at stå omkring drive-nedslag og se om bolden er synlig (forcaddie)

- at hjælpe med indsamling af scorekort efter turneringen

I forbindelse med sæsonstart afholder klubben standerhejsning og samtidig fælles arbejdsdag. Her er der mulighed for at hjælpe til med både udendørs og indendørs opgaver og samtidig hygge sig sammen. Der er opgaver for enhver fra pudsning af sølvtøj til arbejde på banen og udendørs arealerne.