Juniorer – meget mere end golf

I Odsherred Golfklub lægger vi stor vægt på et godt kammeratskab på tværs af alder og evner som golfspiller. Det gode kammeratskab har vi heldigvis allerede, ligesom vi har også gode resultater i golfspillet. Vi vil gerne bygge videre på begge dele.

Leg og sjov

Når du træner golf er der også plads til leg, som er med til bygge venskaber og samtidig giver dig forståelse for det at spille golf.

Træning

Du har mulighed for at træne flere gange i løbet af ugen. Træningen er gratis for medlemmer, og det er klubbens professionelle træner, der træner dig. Træning er vigtigt for at du kan udvikle dit golfspil.

Man behøver ikke at være i kanon form men det kræver alligevel sin dreng/pige at gå 18 huller golf over 4 timer med masser af frisk luft og motion.

En god kondition styrker koncentrationsevnen og den selvtillid, som udvikles gennem golfen medfører ofte en større fokus på fornuftig kost og motion. Alle ønsker at blive en endnu bedre golfere.

Spil golf hele ugen

Udover den fastlagte træning er du altid velkommen til at komme i klubben og hygge dig, slå bolde ud, øve dig i indspil samt lege og spille med dine kammerater, gå på 9-hulsbanen og når du har opnået spilletilladelse, på den store bane.

Arrangementer

Gennem hele sæsonen arrangeres der forskellige turneringer, ture og andre aktiviteter, som du løbende kan læse om her på siden samt på klubbens opslagstavle. Formålet er, at styrke sammenholdet og kammeratskaberne i klubben, bidrage til en succesoplevelse for alle, uanset niveau og alder, og samtidig introducere juniorer til golfspillets mange muligheder.

Har du nogle input, eller gode billeder, må du meget gerne sende det via mail til: sek@odsherredgolf.dk

Juniorfolderen 2023

Kontaktliste – Juniorudvalg mm.

OpgaveNavnMailTlf.
SportsansvarligMichael Alstrup Kristensenmk@judan.dk51274392
TrænerPreben Daapdgolf@tdcadsl.dk30731423
SekretariatetJette Rude og Kim Jørgensensek@odsherredgolf.dk59302076

Træning for juniorer

Træningstider:
Tirsdage: 17:00 – 18:00, første gang 29/3, sidste gang 25/10
Fredage: 17:00 – 18:00, første gang 1/4. sidste gang 28/10

Husk på forhånd at melde jer til træningen i GolfBox. Ændringer i det faste træningsprogram kan forekomme. Check derfor altid tiderne ved tilmelding til træning.

Som junior er du Odsherreds Golfklubs bedste ambassadør. Du er altid velkommen til at tage en ven eller hele din klasse med til træning – bare du husker, at aftale det med Sekretariatet og Preben Daa på forhånd!

Vil du vide mere om at være junior i Odsherred Golfklub, så se vores folder her. Eller hent den i klubben og få en snak med os. Du kan også ringe / skrive til os.

Kontaktliste – Juniorudvalg mm.

OpgaveNavnMailTlf.
SportsansvarligMichael Alstrup Kristensenmk@judan.dk51274392
TrænerPreben Daapdgolf@tdcadsl.dk30731423
SekretariatetJette Rude og Kim Jørgensensek@odsherredgolf.dk59302076