Kom til Golfens Dag 2017

Kom til Golfens Dag i Odsherred Golfklub søndag d. 30. april kl. 10-14. Tilmelding er ikke nødvendig, men det vil være en stor hjælp for os, hvis du tilmelder dig på forhånd, så vi kan have det rette antal hjælpere klar. Klæd dig på efter vejret og tag gerne familien med!

Programmet er:

Kl. 10.00: Velkomst og introduktion. Vi mødes i klubhuset.

Kl. 10.30: (eller lidt før) Træningsområdet. Øvelser og måske minikonkurrencer – det er bare for sjov!

Kl. 11.30 – 12.45: “Rigtig golf” på 9-hulsbanen

Kl. 13.00: Fælles frokost (sandwich og drikkevarer) i restauranten. Vi sidder blandet, deltagere og hjælpere.

Kl. 13.30: Spørg om alt!

Kl. ca. 14: Evt. udfyldning af indmeldelser og helt sikkert: TAK for i dag!

Vi glæder os til at byde velkommen i Odsherred Golfklub!

Restaurant Hos fru Hansen

Åbningstider fra 1. april til 30. juni:
Tirsdag – Fredag: 12-20,  Lørdag – Søndag: 12 – 17, mandag: lukket ( undt 2.pinsedag)

Åbningstider fra 1. juli til 6. august:
Mandag – Lørdag: 12-20, søndag: 12 – 16

Husk der er stegt flæsk hver fredag fra kl. 17:00

Dropzone etableret

Der er etableret dropzone grundet bunkerrenovering m.m. på hul  8, og 18 på 18-hulsbanen.

En bold, der befinder sig indenfor GUR (ground under repair / spillefri områder), skal samles forsigtigt op og droppes i den etablerede dropzone.

Tak for disse hensyn, mens banen kommer sig efter vinterens operationer og bliver klar til højsæsonen.

Så kører boldautomaten

Boldautomaten er tændt og fyldt med træningsbolde, og det er jo et sikkert forårstegn. Det er derfor slut med selv at samle bolde. Brug poletter eller nøglebrikker. Virker din brik ikke, kan den opdateres eller genopfyldes i sekretariatet mandag, tirsdag, torsdag eller fredag mellem klokken 9 og 13. Er du forhindret i at møde op i dette tidsrum, så kontakt sekretariatet og aftal nærmere. Rigtig god fornøjelse med træningen!

Standerhejsning & arbejdsdag

Der er forår i luften! 1. april tager vi officielt hul på sæsonen (også selvom flere er “tyvstartet”), og traditionen tro er programmet:

kl. 9.00   Standerhejsning – flaget går til tops, sang og åbningstale
Arbejdsdag
Fællesspisning
kl.14.00  Tak for i dag (cirkatidspunkt)

Tilmelding er åben via GolfBox (under turneringer). Vi håber på kæmpestort fremmøde, så vi kan få skudt jubilæumsåret 2017 godt igang.
Der er arbejdsopgaver til alle, og af meget varierende karakter, så uanset alder eller helbred, kan du sagtens være med.

Spørgsmål i forbindelse med arbejdsdag rettes til sekretariatet på sek@odsherredgolf.dk

Arbejdsdagen er delt via facebook og instagram. Hjælp gerne med at dele og kommentere på opslaget, hvis du er aktiv på de sociale medier, da det hjælper med markedsføring og branding af klubben.

Regionsgolf 2017

Odsherred Golfklub har til sæsonen 2017 tilmeldt hold i A-rækken (ej under 4,5), B-rækken (ej under 11,5), C-rækken (ej under 18,5), Senior-rækken (scratch), Superveteran-rækken (scratch og født 1946 eller tidl.), Veteran A-rækken (scratch og født 1956 eller tidl.) og Veteran C-rækken (scratch og født 1956 eller tidl.).

Regionskampene afvikles stort set i ugerne 19-26. Hvert hold spiller 3 hjemmekampe og 3 udekampe. Veterankampene afvikles formiddag og de øvrige kampe sidst på eftermiddagen. Der betales ikke greenfee ved spil på udebane, og hjemmeklubben er normalt vært for en øl/vand.

Spillere og reserver der indgik i sæsonen 2016 har fået direkte besked om, at de fortsat indgår i grundlaget for holdudtagelserne i 2017.

Nye spillere har også mulighed for at komme i betragtning til et af holdene. De kan enten kontakte regionskoordinator Svend Mathiasen på tlf. 30826393, på e-mail svendma@mail.dk, eller tilmelde sig på golfboks senest d. 1. april 2017.

Du kan læse nærmere om regionsgolf turneringen på www.east.regionsgolf-danmark.dk , herunder bl.a. om turneringsbetingelser, puljesammensætninger osv.

Holdene udtages af holdkaptajnerne og sammensættes for det meste i indeksorden. Holdkaptajner og aktuelt kampprogram kan ses ved at klikke her.