Regionsgolf  2017:

Odsherred Golfklub deltog igen i år med 7 hold i Regionsgolf Øst.

Resultaterne har været meget flotte, Superveteran-holdet og Veteran B-holdet vandt deres rækker i grundspillet og gik videre til slutspillet.

A-holdet med Kell Andersen som holdkaptajn sluttede på en delt 2. plads. Holdet startede med at tabe ude mod Frederikssund, med vandt til gengæld den omvendte hjemmekamp 11-0, da Frederikssund meldte afbud til puljens sidste kamp! Kun 3 sejre blev det til, men holdet kunne dog glæde sig over, at Odsherred var det eneste hold, der kunne tilføje puljevinderne Ledreborg et nederlag.  B-holdet med Michael Alstrup Kristensen som holdkaptajn fik også kun spillet sig til 3 sejre i grundspillet og sluttede som nr. 3 i deres pulje.
Senior A-holdet lagde ud med at møde The Scandinavian på hjemmebane. Modstanderne stillede med et meget stærkt hold, som Odsherred ikke kunne matche, og det blev til et klart nederlag på 4-7. I næste kamp kunne vi kun klare en delt match mod Hedeland, så det så lige pludselig svært ud med at overleve i A-rækken. Nederlag ude mod Hjortespring på 5-6 blev heldigvis afløst af en sejr på hjemmebane på 9-2 mod Hjortespring. Det skulle vise sig at være nok til overlevelse i rækken, idet Hjortespring sluttede sidst i puljen med 2 points medens Odsherred blev nr. 3 med kun 3 points. The Scandinavian vandt overbevisende alle deres 6 kampe og rykker formodentlig op i 2. division øst i DGU-regi.

Odsherred sluttede sæsonen af med udekamp i The Scandinavian, og det blev en uforglemmelig oplevelse for hele holdet at spille på denne fremragende bane (Old Course). At vi tabte 1-10 betød så mindre – Jeppe Hvidtfeldt sørgede med en A/S for, at vi ikke forlod anlægget helt tomhændede.

Superveteranerne med Kurt Berntsen som holdkaptajn havde sat næsen op efter at vinde grundspillet, og det lykkedes på fineste vis, idet holdet sluttede med 10 point og henviste Ledreborg til 2. pladsen med 7 points, idet resultaterne i sidste runde magede sig til fordel for Odsherred. Dragsholm slog hjemme Ledreborg 10-1, medens Odsherred tog til Holbæk og vandt 6-5 uden den ferierende holdkaptajn.

Begge hold går dog videre til slutspillet og Odsherred lægger ud mod Greve d. 4. august i Dragør.  2 af de bærende kræfter på holdet var Bente Bertelsen og Tage Lysgaard, som begge vandt 5 ud af 6 singlematcher.

Veteran A-holdet med Benny Nielsen som holdkaptajn vandt 4 ud af 6 kampe og sluttede på en suveræn 2. plads. Hørsholm vandt rækken efter 5 sejre, også her var det kun Odsherred, der kunne slå puljevinderne.  Veteran B-holdet med Svend Stenhøj som holdkaptajn gik ubesejret gennem gruppespillet og vandt puljen med 12 points. Smørum med 6 point på 2. pladsen halsede langt efter. Odsherred spillede stærkt gennem hele gruppespillet og tabte kun en enkelt single og spillede 3 singler A/S. Odsherred skal i slutspillet møde Brøndby i kvartfinalen som spilles i Roskilde. Veteran C-holdet med Per Bøgebjerg Hansen som holdkaptajn sluttede på a`points med Dragsholm på 8 points, men Dragsholm løb med puljesejren, idet holdet var bedst i den indbyrdes kamp. Men flot spillet af holdet.