Turneringsreferat

Så var vi nået til 3. Runde (weekend) af dette års Klubmesterskaber i Odsherred Golfklub. Og i denne weekend var det Hulspil – Aldersbestemte rækker som der skulle spilles om.

Kvalifikationen var foretaget weekenden før, hvor der blev spillet Slagspil. Og alt efter hvor mange der deltog i de enkelte rækker, så skulle der denne weekend spilles både Kvart-, Semi- og Finaler.

Det hele startede om fredagen, hvor der skulle spilles kvartfinaler i Senior Herre og Veteran Herre rækkerne. Og på en dejlig eftermiddag med super godt golfvejr. Og der var Matcher som var tætte og andre som blev afgjort med pæn margen.

Lørdag var vejret endnu en gang med os, så kl. 8.00 kunne den første Match starte. Nu var der gang i næsten alle rækker. Det var kun Veteran Damer, som først skulle afgøres deres rækker om søndagen. Og igen om lørdagen var der Matcher som var tætte mens andre blev afgjort med en pæn sejr.

Der var hefter lagt op til en spændende finale søndag, hvor følgende skulle afgøres deres rækker.

I MidAge Herre stod finalen mellem Thomas Gylling og Anders Lund Olsen.  Denne tog den Hulspilsrutineret Thomas Gylling af med en sejr på 5/3.

I Senior Herre var Finalen også et opgør mellem 2 rutineret herrer. Per Hansen og Birger Hansen skulle møde hinanden, og der var lagt op til en spænende dyst. Og her kunne Per Hansen kalde sig Klubmester med en sejr på 3/2.

Senior Damer var en dyst mellem Birgitte Brandt Kristiansen og Charlotte Roberg. Og denne Match lå og svingede lidt frem og tilbage. Men ved slutningen kunne Birgitte trække stikket hjem med en sejr på 2/1.

Veteran Herrer var også et opgør mellem 2 af de ”gamle” og rutineret ud i Hulspil, nemlig Henrik Nuller Andersen og Frank Viggo Rasmussen. Også her var de spænding om resultatet. Men til sidst var det Frank Viggo som fik den lukket. Han vandt ligeledes 2/1.

I Veteran Damer var det kun en Finale som skulle spilles, og den stod mellem Birgit Secher og Bente Egeborg. 2 spillere som vi ikke normalt ser i Finaler. Så her var det mere en spørgsmål om hvem der havde bedst styr på ”nerverne”. Og det havde Birgit. Hun vinder 5/4.

Super Veteran Herre var endnu et opgør mellem Svend Mathiasen og Geoffrey Reynolds. De 2 Herrer må efterhånden kende hinanden godt, med tanke på alle de finaler de har spillet. Og normalt er det Svend som tager den hjem. Men ikke i år. I år var det Geoffrey som var stærkest og vinder 4/2.

Og lige så i Super Veteran Damer. Her var det ligeledes et par gode kendinge, idet Finalen stod mellem Karin Lund og Lissi Andersen. Begge spillere med masser af Hulspilserfaring. Og måske var det Karins store erfaring som gjorde udslaget? Karin vinder 6/4.

Så efter endnu et Klubmesterskabs weekend fandt vi yderligere 7 Klubmestre.

ET STORT TILLYKKE TIL VORES NYE KLUBMESTRE.

Hele dagen blev afsluttet med et ”tak for en hyggelig runde og Tillykke” til alle deltagerne. Vores nye Klubmestre i Hulspil – Aldersbestemte Rækker, vi få deres velfortjente pokaler søndag d. 10. september.

Så hvis du har tid og lyst søndag d. 10. september, så kom i klubben og vær med til at fejre dem. Vi forventer præmie overrækkelser omkring kl. 12.30.

Tak for endnu en herlig dag på vores dejlige bane.

TUF’en

Fotos: Lone Ottensten
Flere fotos kan ses på facebook : Odsherred Golfklubs medlemsforum.
https://www.facebook.com/groups/odsherredgolfklubsmedlemsforum/