Turneringsreferat

Så var det igen blevet tid til, at klubben skulle afholde sit årlige Klubmesterskab på den store bane. Og i denne weekend var det anden omgang, idet der weekenden før var blevet spillet på 9-Huls Banen og på ShortGame. Mesterskaber på den store banen løber over 3 weekenden og denne weekend var det så slagspillet som det gjaldt, og som samtidigt også var kvalifikationen til de 2 Hulspils weekender.

De som havde valgt at spille med i de såkaldte Åbne rækker (alle herrerne mod hinanden, samt alle damer mod hinanden) skulle spille 2x 18 huller denne lørdag. Dem som ville tage det lidt mere med ”ro” og kun deltage i de aldersbestemte rækker, kunne nøjes med 1 runden om lørdagen.

Desværre var optakten ikke som vi havde håbet på. Fredag formiddag havde vejrguderne bestemt sig for, at der igen skulle falde en masse regn over Odsherred. Så meget, at klubben var nød til at lukke begge baner hele formiddagen. Banen havde derfor fået rigeligt med vand. Og da Guderne også synes, at der lige skulle omgang mere regn lørdag morgen, var Turneringsledelsen derfor noget nervøse for, om vi kunne få sat Turneringen i gang til tiden. Men selvom der var kommet mange nye ”søer” på banen, blev den vurderet til at spille på, så vi kunne komme i gang kl. 8.00,

Og det gik for så vidt meget godt de næste par timer. Men så havde guderne ment, at vi kunne da godt ”tåle” en omgang mere regn. Og denne gang var det ikke i småtings afdelingen. Næææ, masse af vand og en masse lyn og torden. Så Turneringsledelsen måtte have gang i hornet og kalde alle spillerne ind. Og mens vi kunne kigge den voldsomme mængde vand, kunne man så have sine bange anseelser for, og spillet kunne genoptages senere uden de store problemer. Men efter godt 1 times tid, kunne man genoptage spillet.

Om det var den megen vand eller afbrydelsen af spillet som gjorde udfaldet, så må indrømme, at scores for lørdagen var noget høj for stort set alle. Kun hos herrerne var der 4-5 spiller som kunne holde en nogenlunde pæn score for de 2 runder. Resten af deltagerne havde lidt høj score. Men som sagt, det var svære forhold denne dag.

Om eftermiddagen var vejret blevet meget bedre, så dem som var rundt 2 gange, fik en fin eftermiddag/aften at spille i. Så efter runderne var gennemgået, var der nok flere som frem til at komme hjem og få benene op og lappet lidt af. Til gengæld fik Turneringsledelsen så tekniske problemer, så desværre kunne der først udsendes start tider for søndagens rundt omkring kl. 22.

Så blev det søndag. Og nu var det helt anderledes. En dejlig sommer dag med solskin, let vind og en temp. Som lå omkring de 20 grader. Så håbet var, at det blev dagen hvor der blev spillet og nydt en god runde golf.

De første blev igen sendt af sted kl. 8.00. Og da klokken runde 10.30, var hele feltet kommet ud. Og hele dagen igennem forløb spillet helt efter planen. Så godt, at der klokken blev 15.30, havde vi fået årets Klubmesterskaber i Slagspil: Og det blev følgende;

 

Herre Brutto (alle mod alle)

Klubmester:    Aske Baun-Christensen

Runner Up:      Thomas Sebastian Stokholm

Dame Brutto (alle mod alle)

Klubmester:    Lone Thue Jensen

Runner Up:      Lone Rasmussen

Og i de Aldersbestemte rækker blev det følgende;

Junior Drenge

Klubmester:    Malthe Lyngbo

Runner Up:      Emil Nielsen

MidAge Herre

Klubmester:    Benjamin Müller

Runner up:       Thomas Gylling

Senior Herre

Klubmester:    Thomas Sebastian Stokholm

Runner Up:      Per Hansen

Senior Dame

Klubmester:    Lone Thue Jensen

Runner Up:      Birgitte Brandt Kristiansen

Veteran Herre

Klubmester:    Frank Viggo Rasmussen

Runner Up:      Henrik Nuller Andersen

Veteran Dame

Klubmester:    Lone Rasmussen

Runner Up:      Birgit Secher

Super Veteran Herre

Klubmester:    Svend Mathiasen

Runner Up:      Geoffrey Reynolds

Super Veteran Dame

Klubmester:    Karin Lund

Runner Up:      Kirsten Jordy

Og for alle som deltager i vores Klubmesterskaber, var der rækkerne også inddelt i Nettorækker, hvor handicap bliver medregnet. Disse resultater kan ses på GolfBox. Disse præmier blev uddelt på dagen.

I de næste 2 weekender skal der så spilles HULSPIL. I den første weekend (1. – 3. september), gælder det de aldersbestemte rækker. Og weekenden efter d, 9. og 10. september gælder de Åbne rækker.

Husk i denne forbindelse, at der søndag d. 10. september også afholdes ”Mens Vi Venter” Turnering på 9-Huls Banen. En lille hurtigt Turnering over 9 huller. Så hvis man har lyst til at komme over se den store pokal overrækkelse om søndagen, så kunne man jo lige bruge formiddagen til lidt golf. OBS. Der er kun plads til 36 deltagere, så hurtig tilmelding tilrådes.

Trods visse udfordringer med vejret, kunne Odsherred Golfklub igen afholde et herligt Klubmesterskab. Og efter nogens mening med plads til forbedring af spillet. Men husk. ØVELSE GØR MESTER.

STORT TILLYKKE TIL VORES NYE KLUBMESTRE ønskes der fra Sports- og Turnerings udvalgene.

TUF’en

Fotos: Lone Ottensten