I weekenden 9. og 10. september har der været afholdt klubmesterskaber i hulspil i de åbne rækker for damer og herrer

Damerne spillede semifinaler lørdag formiddag. Kampene stod mellem først Lone Thue Jensen og Birgitte Brandt Kristiansen og bagefter Lone Rasmussen og Karin Lund. Begge sluttede med klare sejre til de førstnævnte og søndag skulle der derfor spilles finale mellem 2 gange Lone.

I finalen viste Lone Thue Jensen som den klart bedste på dagen og kunne derfor fejre endnu et klubmesterskab med en sejr på 5/4.

Herrerne spille kvartfinaler lørdag formiddag og semifinaler lørdag eftermiddag. Det blev en lang og varm dag hvor det virkelig var vigtigt at holde hovedet koldt da det pressede til.

I formiddagens kvartfinaler var der mest spænding var der i den første mellem Henrik Ryttergaard og Benjamin Müller, som skulle helt ud på 17. før Benjamin kunne trække sig tilbage med en 2-1-sejr.

De øvrige kvartfinaler sluttede med relativt sikre sejre til Frank Viggo Rasmussen, Per Hansen og Thomas Gylling over henholdsvis Emil Nielsen, Malthe Lyngbo og Birger Hansen.

Lørdag eftermiddag skulle der spilles semifinaler mellem Frank Viggo Rasmussen og Benjamin Müller samt Thomas Gylling og Per Hansen. Thomas Gylling var sikkerheden selv og vandt klart 6/4.

Den anden semifinaler blev mere spændende. Efter hul 14 var matchen helt lige. På de sidste huller var Frank Viggo Rasmussen imidlertid klart bedst og vandt hullerne 15, 16 og 17 og kunne derfor gå i finalen med en 3/1 sejr.

I søndagens finale mellem Frank Viggo Rasmussen og Thomas Gylling var Frank Viggo Rasmussen foran det meste af runden.

Frank Viggo Rasmussen som 2 up med 4 huller igen efter at have holet et chip på hul 14. Thomas Gylling vandt imidlertid hul 15 og 17 og matchen var derfor lige op ad hul 18 foran efterhånden mange tilskuere. Hul 18 blev delt og matchen skulle derfor i sudden death omspil.

Omspillet blev fuldt af 30-40 tilskuere og de fik god underholdning med hjem.

Hul 1 blev delt. På 2. omspilshul slog Thomas Gylling på green til en god birdie-chance. Frank Viggo Rasmussen var i bunker og havde brug for et lille mirakel. Desværre for ham udeblev miraklet og efter 2 omspilshuller kunne Thomas Gylling derfor række armene i vejret efter en sejr.

Klubmestre blev derfor Lone Thue Jensen og Thomas Gylling.

Fighterprisen må dog til Frank Viggo Rasmussen for at have del i weekendens 2 klart mest spændende og tilskuervenlige kampe.