Torsdag den 9. juni, afholdte klubben sit første og uofficielle Klubmesterskab i den LONG DRIVE. Vi skulle finde dem i klubben som kunne slå længst og præcist. Selve konkurrencen blev afholdt på hul 18, og som denne dag skulle spilles bagfra, hvilket vil sige, at der var lavet et teested efter greenen. Herfra fik alle deltagerne seks slag til at slå det perfekte slag. Og det forstod rigtige mange, men der var også enkelte svipsere i mellem, hvorfor man nogle gange skulle holde vejret, da de havde en faretruende flugt mod vores gode naboer ud til hul 18.

Ligesom når der spilles klubmesterskaber i slagspil, skulle dem med lavest handicap slå først. Og selvom de kun havde 2½ min. til at slå deres seks slag, var det en meget komprimeret tidsplan, der var opsat til de godt 40 deltagere. Der var start kl. 18.30 og den sidste slog det sidste slag kl. 21.00.

Udover at finde den herre og dame som kunne slå længst, var alle deltageren også delt op i grupper ud fra deres alder. Og ydermere blev der også spillet i ”netto” rækker, hvor en spillers alder blev tillagt sin alder til sit bedste slag.

Der var ligeledes mødt mange tilskuere op, om kunne overværer det hele fra terrassen, hvor Benny havde tændt og i grillen, så der kunne købes dejlige grillpølser m.m.

Vinderne blev:

Herre: Aske Baun- Christensen = 262 meter

Dame: Lone Rasmussen = 179 meter

Herre Brutto 10-39 år: Aske Baun-Christensen = 262 meter & Netto = 288 meter

Herre Brutto 40-59 år: Michael Alstrup Kristensen = 231 meter

Herre Netto 40-59 år: Claues Helms = 286 meter

Herre Brutto 60 år og op: Henrik Nuller Andersen = 210 meter & Netto = 272 meter

Dame Brutto 40-59 år: Charlotte Roberg 167 meter & Netto = 219 meter

Dame Brutto 60 år og op: Lone Rasmussen = 179 meter & Netto = 240 meter

Efter konkurrencen blev der uddelt præmier i Cafe Solvogn. Udvalget takkede for den store deltagelse og det forventes at denne festlige aften i klubben vil blive gentaget i 2023.

Turneringsudvalget

 

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment