Pro, Restaurant & Velvære

Pro Preben Daa

Preben juni 11 (12)“Min Coachingfilosofi går ud på at sætte dig og dit behov i fokus og du vil opleve et ægte engagement og indlevelse i dine behov og det hvad enten det er med begynderen, bredden, eller eliten. Ung eller ældre. Udover fællestræning for alle klubbens medlemmer, kan du få private lektioner.”

Læs mere om hvad Preben kan gøre for dig her.

 

 

Restaurant “Hos fru Hansen” 

TerrassenFra tagterrassen ved restauranten kan udsigten over banen og det smukke Odsherred nydes. Restauranten er åben for offentligheden, og det er slet ikke en forudsætning, at du spiller golf. Restauranten er placeret øverst i klubhuset, hvor lyset og udsigten er bedst.

Restauranten modtager selskaber, og ud-af-huset ordrer. Er du gangbesværet anbefaler vi, at du kontakter restauranten på forhånd og aftaler nærmere, da her ikke forefindes elevator i klubhuset.

Kontaktinformation og åbningstider finder du her.

Tlf. 59302576 / 21682720

Velvære

Fodterapeut Helene tilbyder fodbehandlinger i Odsherred Golfklub. Kontakt Helene på tlf. 22650645 eller e-mail helene@vestnet.dk og bestil tid.

Det også muligt efter aftale at blive behandlet af Fysioterapeut Jesper Ørnsholt. Jesper træffes på telefon 27241193 eller mail jesper@oernsholt.one.