Så er vi kommet i gang med 2022 sæsonen, og vi har allerede afholdt årets første Turneringer. Og vi har også fået sat gang i dette års Mosby Vine Cup

Nu holdes der en lille pause i resten af maj måned, da vi tager hensyn til de mange Helligdage som kommer i den nærmeste fremtid, og deraf meget run på vores baner i weekenderne.

Men de næste Turneringer ligger klar. Vi starter med den traditionelle Pinse Par Turnering. Og lige efter følger et helt nyt tiltag som er kommet ind i kalenderne. Læs om denne LONG DRIVE Turneringer senere i dette indlæg. Og så kommer der en Shortgame Turnering. Og inden der holdes sommerferie, så er der igen GOLFSIXES Turnering. Så masser af muligheder for at deltage i klubbens Turneringer.

Udvalget har, som i de tidligere år, lavet en folder, hvor vi giver en samlet oversigt årets Turneringer på alle vores 3 baner. Denne folder kan I hente i foyeren. I denne folder, kan I kort læse om de enkelte Turneringer, men ellers finder I flere oplysninger på GolfBox under de enkelte Turneringer.

Ny Turnering: Det Uofficielle Klubmesterskab i LONG DRIVE.

Torsdag d. 9. juni, afholder vi en forhåbentlig sjov Turnering, hvor alle er velkommen til at dyste i at slå langt og lige. Vi bruger 18. Hul, og hvor man slår ud fra et område mellem 9. og 18. green. Og så gælder det om at slå længst og ikke mindst LIGE, for kun bolde som forbliver på fairway, tæller med. Alle kan deltage, da vi både skal den bedste Herre og Dame total set, men også i opdelte aldersgrupper. Og der vil også være rækker hvor man får tildelt sin alder i meter, som bliver tillagt det bedste drive.

Der vil på dagen være lagt og til ”fest og ballade”, da Cafe Solvogn vil sørge for Grill til deltagerne og tilskuer, og der vil være musik m.m. Så ønsker du ikke at være med, så kom og kig. Det hele foregår om aften, da vi starter omkring kl. 19 med selve konkurrencen, men mød gerne op i god tid, så du får en god plads på terrassen.

Se mere i GolfBox, og det er GRATIS at deltage. Det vil være en lille præmie til det bedste. Det er mest for sjovt.

Vi glæder os til at se jer

Turneringsudvalget

 

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment