Drama og stor spænding i veteranrækken.

Det var med spænding vi gik i gang med sidste runde ,for overlevelse i 2 div. for veteranholdet.

Lørdag skulle vi til Bornholm , hvor det skulle vise sig af blive rigtigt spændende , vi vidste med en sejr, at vi var sikret forbliven i 2 div.

Flot spil af Anni  Olsen vinder 2/0. Klaus Petersen vinder  3-1 og Søren Kjerrumgaard 4-3, ogsikrede de 6 point som desværre ikke var nok , da Karin Lund Lund og Henrik Nuller, tabte for første gang i år, med 4-3 til et bedre hold.  Poul Arne Nielsen  tabte 2-1 og Frank Viggo taber  5-4, så desværre taber vi med mindst mulig margen  7-6 . Så nu var presset om noget endnu større inden søndagens kamp hjemme mod Asserbo, som havde slået os 10-3 på deres bane , for at sikre os skulle vi vinde med mindst 11-2 for at overhale Asserbo i tabellen.

Anni Olsen spillede igen fremragende og vandt overbevisende 6-5. Klavs Petersen fik en sejr  på 2-1 og søren Kjerrumgaard som  heldigvis var blevet prioteret til vores hold i stedet for holdleder  på vores 5 div hold, vendte kampen efter at have været 2 nede til en sejr på 3-2,  Frank Viggo vidste vi fik det svært mod en spiller i 0,3 i handicap med Frank Viggo gik til hul 17, inden han måtte strække hånd med et nederlag på 3-1. Så var der Foursome og Poul Arne Nielsen tilbage som krævede sejr til begge for overlevelse i rækken. Karin Lund og Henrik Nuller fik vendt en nervøs start hvor vi var bagud, til en sejr på 5-4. så blev det pludselig meget spændende og følge Poul Arne Nielsen som var 1 up efter hul 16. Et godt drive af Poul  Arne blev fuldt op af et skidt drive af modstanderen  som alligevel lykkedes at få en bogey på hullet, og Poul Arnes Birdieput blev lidt langt , men den rutinerede “ræv” bevarede roen og sænkede returen til en 2-1 sejr og til stor jubel hos os spillere , vi havde gjort det umulige og vundet 11-2 og klar til et år mere i 2 division

Hilsen Kaptajn Henrik Nuller

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment