Efter et langt forløb med afholdelsen af dette års Klubmesterskaber, var vi endeligt nået til den sidste weekend, hvor de sidste klubmestre skulle findes. Først havde vi fundet ShortGame og Slagspil på 9- Huls Banen mestrene i weekenden d. 20./21. august. Så Slagspilmestre på store bane i weekenden 27./28. august, og endelig Hulspil Aldersbetinget rækker 2./3./4. september. Så denne weekend skulle De Åbne rækker i Hulspil afgøres.

Om lørdagen skulle der spilles kvart- og semifinaler. Det hele foregik i superflot efterårsvejr, og der var nogle tætte dyster mellem spillerne. Men finaledeltagerne blev fundet, så søndag var der klar til finaler. Hos herrerne stod finalen mellem Benjamin Müller og Thomas Gylling, og hos damerne skulle det afgøres mellem Birgitte Brandt Kristiansen og Lone Thue Jensen. Begge disse finaler skulle under normale forhold, afgøres over 36 huller. Og endelig skulle vi også have en afgørelse i Junior rækken, hvor finalen stod mellem Frederik Sønderskov og Malthe Lyngbo, de skulle spille 18 huller.

Desværre kunne vi ikke få det samme gode efterårsvejr om søndagen. Vi havde regn regn regn. I sådanne mængder, at der skulle tages stilling til hvorvidt der skulle spilles alle 36 huller eller ej.

Damerne kom hurtigt afsted, og med den største kampånd trodsede de den silende regn. Så da de havde spillet de første 18 huller, og stillingen var lige, blev der truffet afgørelse om, at denne match skulle nedsættes til 27 huller. Så efter en mindre pause med lidt at spise og tørre sko, gik de ud på de sidste 9 huller. I de første 18 huller, var det tæt hele vejen, så tæt, at de lige måtte spille ”Hul 28”, før en afgørelse var fundet. Birgitte Brandt Kristiansen trak sig sejrrigt ud, og vandt således året Klubmesterskab 1/0.

Herrerne blev derimod ramt af den meget regn, og måtte derfor tage flere pauser inden de rigtigt kom i gang. På et tidspunkt var regnen så kraftigt, at de var en tur tilbage i klubhuset for at komme i ly. Der var derfor en snak om længden af deres match. De kom dog i gang igen, og der var blevet enighed om, at man ville tage stilling til matchen længde efter de første 18 huller og stillingen. De første 18 huller var derfor først spillet færdigt et stykke tid efter middag, og nu var stillingen en pæn føring til Thomas Gylling, men til gengæld var vejret klaret op, og de blev enige om en kort pause, og at de ville afgøre det efter de fastsatte 36 huller.

Thomas Gylling føring var for stor, så efter godt yderligere 2 timers spil, var der fundet en afgørelse, så dette års Klubmester i Hulspil i de åbne Herrer rækker blev Thomas Gylling.

Hos Juniorerne, som var startet kl. 11, var der desværre ikke den store spænding.  Frederik måtte kæmpe med sit spil i regnen, kunne Malthe Lyngbo med sikkert spil, tage årets titel som Klubmester i Juniorrækkerne i sikker stil.

Efterfølgende var der overrækkelse af pokaler til alle årets klubmestre, så der var fundet det helt store præmiebord frem, og med præmier fra Mosby Vine Cup, Nettorækker i slagspil, Mens Vi Venter Turneringen, blev der uddelt langt over 100 præmier. Så formand Ingelise Badsted havde travlt med at ønske alle tillykke.

Sports- og Turneringens udvalgene takker for alle dem så har været med til dette års Klubmesterskaber, og håber vi ser jer alle og flere næste år.