ODSHERRED GOLFKLUB DELTAGER.

I uge 33, er ODSHERRED GOLFKLUB igen, med i Danmarks største ”nærmest hullet” konkurrence, og alle som spiller en tællende runde på min. 9 huller på den store bane, er automatisk med i denne særlige konkurrence.

I alt sin enkelthed, så skal vi HVER DAG i uge 33, finde den dygtige spiller som kommer nærmest hullet i sit drive på HUL 2.

 

Dagens dygtige spiller modtager en særlig fin præmie for sit flotte slag, idet der hver dag spilles om en TORSDAGSBILLET MADE IN HIMMERLAND 2023.

Og er man rigtig dygtig i denne uge, og laver drømmeslaget og får HOLE-IN-ONE på Hul 2, er præmien et weekendophold med spil og middag. Husk i denne forbindelse at scorekort bliver afleveret til sekretariatet.

De 7 spillere, som bliver dagens vindere, bliver kontaktet af Henrik fra Turneringsudvalget vedr. deres præmie.

Alle præmier er sponsoreret af MADE IN HIMMERLAND.

 

Reglerne er enkle.

– Konkurrence er for alle. Medlemmer og gæster.

– Hul 2 skal spilles mellem kl. 6.00 og 19.00 alle ugens dage.

– Der spilles fra en Herre tee (Tee 51/56) og en Dame tee (Tee 48).

– Tee 36 kan derfor IKKE benyttes, hvis man vil deltage i denne konkurrence.

– I Postkassen på Hul 2, vil der hver dag blive lagt et særligt skema som SKAL udfyldes af både spiller og markør. Man deltager derfor ikke, hvis man spiller alene.

– KUN resultater som er noteret på dette skema, indgår i konkurrencen. Efterfølgende indberetninger bliver IKKE accepteret.

 

Vi pynter Hul 2 festlig op i denne uge med flag, skilte og andet, så I burde kunne se, at der sker noget særligt på dette hul. Og hvis I vil tage nogle skønne, sjove og festlige billeder omkring Hul 2, må i meget gerne sende dem til klubben. I er også meget velkommen til at sætte dem på medlemssiden på Facebook.

 

På vegne af Klubben og Turneringsudvalget

”Made In Himmerland Ambassadør” Henrik Andersen, 2962 5113

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment