Superveteraner 2022 – Referat af 5+6. spillerunde d. 13. + 14. august 2022:

På hjemmebane lørdag mødte vi Sydsjælland, hvor vores match måtte udsættes med 20 min., da Sydsjællænderne ikke kunne få adgang til buggies til hele holdet (!), da elektronikken ikke virkede i receptionen.

Det rystede dog ikke vore spillere, idet vi sendte Sydsjælland hjem med en nederlag på 12-1. Så var jubelen stor, for nu havde vi sikret os puljesejren og dermed adgang til finalespillet i Holstebro på Storaabanen i weekenden d. 10.+11. september. Stort tillykke til os og Odsherred Golfklub.

Lissi Andersen fortsatte sin gode stime og vandt sin 5. match ud af 5 mulige denne gang med 2/0. Kurt Berntsen fik også hevet en god sejr hjem på 2/1, medens Frits Guldbæk delte sin match. Ole Gylling gav Helge Adam Møller en lektion med en storsejr på 7/6. Svend Mathiasen vandt en smal sejr på 2/1 og Kirsten Jordy og Geoffrey Reynolds måtte helt til hul 18 før de kunne notere sig en sejr på 1/0.

Søndag tog vi til Sorø for at spille den sidste match, og det var tydeligt, at gassen var gået lidt af os.

Vi indkasserede et smalt nederlag på 6/7. Kun Kirsten og Geoffrey holdt fanen meget højt og vandt så sikkert som 6/4. Lissi tabte for første gang, Svend tabte 1/2 medens Kurt, Frits og Ole alle delte deres matcher.

Vores modstandere i finalespillet bliver Aarhus og København og formentlig Aalborg som det sidste hold (bedste 2`er).

Svend Mathiasen
holdkaptajn

 

 

 

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment