Superveteraner

Odsherreds Golfklubs superveteraner i 1. div. mødte den senere puljevinder Kokkedal på hjemmebane lørdag d. 12. august, og minsandten om det ikke lykkedes for holdet at hive sæsonens første sejr hjem. 8-5 blev resultatet. Kirsten Jordy og Geoffrey Reynolds vandt snævert deres foresome 2/1, medens Ole Gylling vandt en komfortabel sejr på 8/7. Svend Mathiasen, Frits Guldbæk og Per Toftdal bidrog alle til sejren med hver en A/S. Lissi Andersen indkasserede et nederlag på 7/5.

Søndag drog holdet så til Simons Golfklub, hvor vi skulle forsøge at fordoble årets points høst fra 2 til 4. Det lykkedes ingenlunde! Vi måtte tage til takke med et stort nederlag på 12-1.

Kun Ole Gylling formåede at hente et enkelt points via A/S. Både Per Toftdal og Svend Mathiasen tabte begge med 1 hul efter 18. hul. Derimod blev det til klare nederlag til Lissi Andersen 5/3, Frits Guldbæk 8/7 og foresome med Kirsten Jordy og Geoffrey Reynolds 8/7.

Holdet sluttede dermed sidst i puljen og rykker ud af 1. division.

I 2023 viste vi desværre ikke niveau til 1. division. Forklaringen herpå kan være mange. Vi vandt kun 8 individuelle kampe ud af 36 (Svend og Ole hver 3, Frits 1 og Kirsten/Geoffrey 1), og uden udsigt til tilgang til holdet ser fremtidsudsigterne ret mørke ud.

Svend Mathiasen
holdkaptajn