Velkommen til Odsherred Golfklub

gæster 1Odsherred Golfklub råder over 2 dejlige baner, som er anlagt i smukt samspil med naturen:

En varieret 18-hullers bane, hvor hullerne bugter sig gennem blandet løv- og nåleskov. Designet er spændende og udfordrende for alle typer golfspillere. Se baneguide her.

Herudover råder klubben over en 9-hullers kortbane med 7 par 3 huller og 2 par 4 huller, hvor banens par er 29. Selv den erfarne golfspiller finder sportslige udfordringer på denne bane. Kortbanen er en Pay and Play bane, hvilket betyder, at man kan spille på den uden registreret handicap og uden andre forudsætninger end lysten. Se mere under Pay & Play

Klubbens trænings faciliteter ligger i umiddelbar nærhed af 1. tee og omfatter driving range, indspilsområde og putting green.  Dame- og herreomklædning findes i klubhuset.

gæster 2

Før og efter runden er du velkommen i vores café på 1. sal, der frister med et varieret menukort og en storslået udsigt fra tagterrassen. Klubbens træner står naturligvis også til rådighed for gæster – benyt lejligheden og book en lektion. Og trænger du til yderligere forkælelse så er der mulighed for at booke et besøg hos klubbens tilknyttede fodterapeut.
Vi ønsker alle vores gæster en dejlig golfrunde og en skøn natur oplevelse i Odsherred Golfklub.