Ældre Sagen Golf

Medlemmer af Lokalafdelingerne for Ældre Sagen har mulighed for at møde op tirsdag eller torsdag formiddag i sæsonen og prøve om golf er noget for dem. Der er tid reserveret til et par prøverunder og et medlem vil tage sig af dig.

Hyggeligt fællesskab og herlig stemning præger golfspillet tirsdag og torsdag

Golf er en hobby, der kan dyrkes uanset alder og niveau, og samværet i den friske luft bringer smil på læberne hos deltagerne. Nogle få spiller allerede jævnligt golf, men de fleste tager først fat på golfkøllerne den første gang, de møder op.

Odsherred Golfklubs prøveforløb er som skræddersyet til begyndere. Herigennem tilbydes nemlig lån af udstyr og masser af undervisning i det til tider drilske spil. Introforløbet strækker sig over 30 dage, og det er meget passende i forhold til at afprøve, om golf skal være den nye passion.

Er du medlem af Ældre Sagen, og har du lyst til at prøve at spille golf, kan du møde op i klubhuset i Odsherred Golfklub, Stårupvej 2 i Højby tirsdage og torsdage kl. 9.30.

Det gør ikke noget, at du aldrig har prøvet at spille golf før. Vi tager altid hånd om dig, da vi har stor erfaring med golf for begyndere. Der er altid hjælp og opbakning at hente blandt de venlige medspillere.

Det handler om livskvalitet, aktivitet og netværk for og hertil er golf alle tiders. Der er nemlig plads til at hyggesnakke, mens man forfølger sin bold over de 9 kuperede huller.