Fritspilsordning – SGO

Eksklusivt fritspilstilbud til senior fuldtidsmedlemmer i Odsherred Golfklub

Vi tilbyder klubbens fuldtidsmedlemmer frit spil i Roskilde, Frederikssund, HolbækHedelandSkovbo og Sorø golfklubber for kr. 995,-

Hvorfor er fritspilsaftalen en fordel?

Fritspilsordningen SGO er for klubbens senior fuldtidsmedlemmer, og giver større frihed til  at variere spillested fra gang til gang uden at du skal betale greenfee hver gang. Måske har du sommerhus enten her eller i nærheden af en af samarbejdsbanerne. Det kan også være, at du har golfkammerater, der f.eks. bor relativt langt væk på Sjælland, og så er det rart at kunne mødes på halvvejen om en god golfoplevelse. Der skal kun tre udenbys runder til, så er dit fritspilskort tjent hjem.

Er du ikke senior fuldtidsmedlem?

Fritspilsordningen er kun for fuldtidsmedlemmer over 19 år. Har du en anden type medlemskab, men ønsker at benytte dig af ordningen, er det nemt at opgradere til et senior fuldtidsmedlemskab blot ved at rette henvendelse til sekretariatet på ovenstående mail.

Det med småt

SGO ordningen gælder i perioden 1. marts til 30. november og fritspilsordning giver dig adgang til max. 10 runde i de deltagende klubber. Regulære greenfeerunder bookes via GolfBox . Vær opmærksom på, at fritspilsordningen IKKE gælder ved deltagelse i turneringer. Herudover er det individuelt fra klub til klub om ordningen gælder ved gruppebestillinger, samt forhåndsbestillinger, der er foretaget via klubbens sekretariat.

Der er en karenstid ved klubskifte mellem de deltagende klubber, således at der ikke kan benyttes fritspilsordning på tidligere hjemmebane i en periode på 2 år efter klubskifte.

Læs folderen om SGO fritspilsordningen her eller hent den i sekretariatet.

Tilmelding  Du kan tilmelde dig ordningen via GolfBox/klubturneringer. Vælg “SGO” i menuen øverst i kalenderen, så er det den eneste valgmulighed, der kommer frem.

Er du tilmeldt ordningen vil du automatisk blive opkrævet samtidig med årskontingentet, hvofor du skal give besked senest 30/11, såfremt du vil udtræde af ordningen.