Priser

Den aktuelle greenfee fremgår af GolfBox ved tidsbestilling. Prisen varierer alt efter tid på dagen, ugedag og sæson. Rabat til juniorer og fuldtidsmedlemmers gæster  fratrækkes når du bekræfter din tid. Bemærk: i perioder f.eks. vinteren -vil der være enhedspriser hvor rabat ikke fratrækkes.

Minimumsprisen for en greenfee vil dog altid være kr. 325,-efter at rabat er fratrukket. Minimumsprisen er variabel henover sæsonen. Greenfee gælder for hele dagen. Prisen for en dagsbillet ved 2 bestilte tider er den dyreste af de 2. Ønsker du at gå 2 runder, skal du bestille via sekretariatet.

Gæsterabat

Er du gæst hos et af klubbens fuldtidsmedlemmer, og I går i samme bold på 18-hulsbanen, ydes der op til kr. 100 i rabat på aktel dagspris. Hvert medlem kan dog kun medbringe 1 gæst til rabatpris pr. runde, og minimumsprisen pr. greenfee er kr. 325,-.Rabatten fratækkes automatisk, dog ikke ved betaling ved bestilling.

Der kan i perioder f.eks vintersæson, forekomme enhedspriser ( samme pris på alle tider hele dagen), i disse perioder gives der ikke ydereligere rabat.

9-hulsbanen

Greenfee voksen: hverdage kr. 225,- og weekends, helligdage og højsæson kr. 275.,-
Greenfee Junior (u/18 år):hverdage/weekends,helligdage og højsæson: kr. 112,-/137,-
Prisen gælder for hele dagen. Ønsker du at gå 2 runder, skal du bestille via sekretariatet.

Banen anvendes også som Pay & Play bane, men før kl. 11.30 er det alene golfspillere med DGU medlemskab, der kan spille på banen.

Læs mere om 9-hulsbanen – Pay & Play

Øvrige priser

Bolde til driving range: Når greenfee er betalt er der samtidig frie bolde til træningsarealet.

Ønsker du alene at anvende træningsarealet, herunder driving range er prisen kr 75,-.

Baneguide: kr. 25,-
Trolley: kr. 50.-
Golfsæt pr. dag: 1/1 sæt kr. 100,-  1/2 sæt kr. 50,-

Leje af Golfbil:  Kr. 300- for en runde

Klubben råder over 15 golfbiler. Forhåndsreservation kan ske via golfbox eller sekretariatet på sek@odsherredgolf.dk eller telefon 5930 2076.