Kvinder og Golf

I gamle dage var kvinder ikke velkomne i golfklubberne, det er de i dag, og nu slår kvinderne i Odsherred Golfklub aktivt til. Vi har startet et golf-introforløb, kun for kvinder, ung som gammel. Med erfaringer fra 2020, 2021, 2022 og 2023 tilbydes ’Kvinder og Golf’ på 5. sæson – og det bliver sjovt og hyggeligt.

Motion er godt, ved alle snart. Og motion, der giver godt humør, er endnu bedre. Det skal være sjovt, det skal være hyggeligt og også gerne smukt. Smukt, det er der på Odsherreds nordligste golfjorde. Anlagt i geoparkens landskab, der er dannet for tusinder af år siden, ligger de to golfbaner, en 18-huls- og en 9-hulsbane.

Alle er velkomne til golf og det er ikke kun for ældre herrer!

Odsherred Golfklub tilbyder et 21/2 måneders kursus for kvinder. Yngre som ældre. Bolde har altid været gode at lege med og golfbolde kan noget særligt. De kan trille, flyve, rulle, hoppe, skrue og ’fade’. Kunne du lide ’at hoppe over bold’, spille rundbold eller spille med 2 bolde, som barn, så vil du også synes, at golf er noget for dig. Det hele er teknik, kyndighed og også noget held. Det kan øves og hurtigt vil du kunne spille og hygge dig sammen med andre golfspillere.

Træning og kondition

Motion udendørs i smukke omgivelser er ekstra godt. Til golf går du på underlag af græs, du bruger muskler i hele kroppen og mærker hurtigt en bedre kondition. De trætte ben og det ømme knæ har godt af at blive rørt på det bløde underlag. Der er smukt derude med spætten i fyrretræerne og haren på tværs over banen. En tidlig morgen med dug i græsset eller senere på dagen, hvor sol og vind gør deres til den gode runde.

I april, maj og juni åbner klubben for et skræddersyet golfhold for kvinder. Aktiviteterne er golf-træning, golf-gymnastik og golf-focus onsdage kl.17. Vi mødes på holdet, får sjove timer sammen, lærer nyt og får undervisning. En aften med tapas og et glas i Café Solvogn lærer vi om golfreglerne og andre aftener spiller vi på 9-hulsbanen eller vi stopper på hul 5, spiser sandwich i solnedgangen og deltager i oplæg om ’at tænke golf med alle sanser’. Du kan låne golfudstyr til træning og spil i introduktionsperioden.

Tilmelding til golfhold for kvinder i april, maj og juni 2024,  Start 24/4 2024, kl. 16:30 Pris for hele forløbet kr. 1.299,-

Kvinder og golf program 2024

Kontakt os hvis du er interesseret

    Har du spillet golf før: